loginnaam

wachtwoord


Wachtwoord vergeten
 
  

 
 
affiliate programma
veel gestelde vragen
hoe het werkt
inschrijven
foto's uploaden
sponsors
contact
home

Een auto, GRATIS?

De gegevens die u hebt ingevuld worden opgenomen in de database van gratisrijden.nl. Bedrijven die willen adverteren geven de plaatsen en de tijden aan, waar hun reclame getoond moet worden. Zij krijgen dan een overzicht van de profielen die met hun wensen overeen komen. Uit deze profielen kunnen adverteerders een selectie maken.

Wij bieden adverteerders als enige de mogelijkheid om eenvoudig kandidaten te selecteren die op de gewenste tijdstippen met de reclame op de gewenste plaatsen aanwezig zijn.


De mogelijkheden
Of u voor een reclame auto wordt geselecteerd en de hoogte van de vergoeding hagt in sterke mate af van waar en wanneer uw auto, hetzij rijdend of geparkeerd, te zien zal zijn. Naast de plaatsen waar u rijdt hebben sponsoren vaak ook andere selectie-creteria. Enkele voorbeelden zijn, uw rijervaring, uw credietwaardigheid ivm. het leasen van een auto, uw persoonlijke kennis van een bepaald produkt en uw vaardigheden om een produkt aan te prijzen. Het rijden met een gesponsorde auto gaat meestal veel verder dan reclame op de auto. U bent geheel als persoon een visitekaartje voor het bedrijf.

Terwijl de ene sponsor het aleen interessant vindt dat zijn reclamebord te zien is, vindt een andere sponsor het juist veel belangrijker dat u met veel mensen in contact komt en gratis monsters uitdeelt. De ene sponsor wil dat u zo veel mogelijk op de weg bent, terwijl een andere sponsor juist liever niet heeft dat de auto snel afschrijft. Elke sponsor heeft zijn eigen visie over zijn produkt en doelgroep. Het is belangrijk, dat u deze visie kunt delen en uw eigen enhousiasme van het produkt kunt overbrengen naar anderen. Ook wanneer u op plaatsen komt waar reclame gewoonlijk erg duur is, bijvoorbeeld een voetbal stadion, kan dit voor een sponsor erg belangrijk zijn.

Als u wordt geselecteerd
Wanneer een adverteerder uw profiel heeft geselecteerd, ontvangt u van gratisrijden.nl een e-mail bericht met contact gegevens van de adverteerder en een omschrijving van het aanbod dat de adverteerder u geeft.

Vervolgens kunt u contact met de adverteerder opnemen of besluiten dat wij uw contact gegevens aan de adverteerder bekend maken. Uw naam en adres gegevens die u aan ons hebt verstrekt worden nietbekend gemaakt, tenzij u besluit dat wij deze aan de adverteerder mogen verstrekken!Wij wensen u succes en veel plezier met uw auto en uw toekomstige sponsoren!

Uw gratisrijden.nl team