loginnaam

wachtwoord


Wachtwoord vergeten
 
  

 
 
affiliate programma
veel gestelde vragen
hoe het werkt
inschrijven
foto's uploaden
sponsors
contact
home

Veel gestelde vragen

Hoe lang mag ik de auto houden?
Bij elk bedrijf is dit verschillend. De meeste bedrijven maken afspraken voor meerdere jaren. Als de adverteerders tevreden zijn geweest wordt het contract weer verlengd. Bij sommige bedrijven heeft u de mogelijkheid om na afloop van het contract de betreffende auto tegen een zeer redelijke prijs over te nemen.

Kom ik in aanmerking voor gratis rijden?
U moet minimaal 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Elk bedrijf heeft verder zijn eigen voorwaarden wat betreft het aantal te rijden kilometers, de grootte van de advertenties of de omgeving waarin gereden wordt.

Wat moet ik doen als ik een aanrijding krijg?
Informeer uw adverteerder en de verzekeringsmaatschappij onmiddellijk. Uw adverteerder zorgt er voor dat u een vervangende auto krijgt en dat uw auto snel gerepareerd wordt.

Garanderen jullie dat ik een auto krijg, of betaald word om te rijden?
Wij kunnen niet garanderen dat of wanneer u voor een gratis auto wordt geselecteerd. De kans daarop kunt u grotendeels zelf bepalen door ruimere criteria op te geven bij het aanmelden. Hoe ruimer uw criteria, hoe vaker u in aanmerking komt voor een gratis auto. Elk bedrijf heeft namenlijk zijn eigen criteria voor deze selectie.

Hoeveel reclame komt er op mijn auto?
De hoeveelheid reclame op de auto verschilt van auto tot auto en van bedrijf tot bedrijf. Hier geldt in de meeste gevallen wel dat hoe meer reclame, hoe luxer de auto of hoe hoger het maandbedrag dat u vergoedt krijgt. De meeste reclame wordt op de zijkant en voorkant van de auto aangebracht.

Moet ik de auto zelf onderhouden?
De adverterende bedrijven nemen de kosten van het onderhoud voor hun rekening. U dient echter zelf zorg te dragen voor een schone, representatieve auto. Daarnaast dient u zelf zorg te dragen voor een adequate verzekering.

Hoeveel kilometer moet ik minimaal rijden om in aanmerking te komen?
Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de adverterende bedrijven en de plaats waar het bedrijf gevestigd is. Het is ook van belang waar u zelf woont en waar u het meeste van de kilometers rijdt.
Het aantal te rijden kilometers hoeft geen rol te spelen.

Moet ik maandelijks betalen om in aanmerking te blijven komen?
Nee, u betaalt eenmalig € 5,00 inschrijfgeld. Daarna zijn er verder geen kosten meer voor deze service. Wij blijven u bemiddelen totdat u zelf aangeeft dat u niet meer op de lijst wilt staan.

Hoe wordt de verzekering geregeld?
U bent zelf verantwoordelijk voor de verzekering. Het soort verzekering dat u moet hebben is weer van bedrijf tot bedrijf verschillend.

Hoeveel krijg ik betaald voor advertenties op mijn eigen auto?
Dit hangt wederom af van het bedrijf. Sommige bedrijven betalen een vast bedrag per maand, anderen betalen u voor elke kilometer die u rijdt. De meeste mensen krijgen tussen de € 400 en € 900 per maand.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn auto krijg?
Zodra u door een bedrijf geselecteerd bent, zal deze contact met u opnemen. Over het algemeen duurt het dan nog 5 tot 6 weken voor dat de auto wordt afgeleverd.

Hoelang duurt het voordat ik door een bedrijf geselecteerd wordt?
Dit is volledig afhankelijk van criteria die u opgeeft, waar u woont, hoeveel auto's een bedrijf al in die omgeving heeft rondrijden etc. ect. Over het algemeen worden de meeste mensen binnen 2 tot 3 maanden door een bedrijf benaderd. Dit is echter geen garantie.