loginnaam

wachtwoord


Wachtwoord vergeten
 
  

 
 
affiliate programma
veel gestelde vragen
hoe het werkt
inschrijven
foto's uploaden
sponsors
contact
home
OOK U KUNT GRATIS AUTORIJDEN ...

Duizenden mensen zijn u al voorgegaan!
Ontdek nu een manier om te ontsnappen aan die hoge maandelijkse lasten!


Hoe dit mogelijk is?

... door middel van Autoreclame!

Nu onlangs geïntroduceerd in Nederland, België, Engeland, Spanje, frankrijk en Duitsland en reeds jaren succesvol in Amerika. U heeft ongetwijfeld de grote reclameborden langs de snelwegen opgemerkt. Adverteerders betalen duizenden euro's per maand om hun advertenties op de meest vooraanstaande plaatsen te tonen. De kosten van advertenties kunnen oplopen tot meer dan € 8.000 per maand op plaatsen bij stadions, conferentiecentra en drukke snelwegen.


Deze nieuwste reclametactiek loopt storm!

Er zijn wereldwijd gratis, reeds van reclame voorziene, auto's gereserveerd, die wachten op een bestuurder. Bestuurders zoals u! Bezige moeders, werkende vaders, grootouders, studenten, militairen, vertegenwoordigers, sportfanaten...


U vraagt zich af waarom?

Veel bedrijven hebben zich gerealiseerd dat er een enorm potentieel schuilt in deze "rijdende bill-boards". De auto waarin u gaat rijden, zal namenlijk worden bedrukt met een bedrijfslogo of reclame. Dat is alles! U kunt de auto gebruiken zoals u gewend bent. De meeste bedrijven betalen zelfs het onderhoud van de auto! U betaalt enkel de kosten van brandstof en verzekering!

U krijgt een gratis auto om rond te rijden en zij besparen duizenden euro's op reclamekosten!
Het is een absolute win - win situatie!


Er zijn letterlijk tienduizenden bedrijven over de wereld die bereid zijn om dit te doen.Stel u eens voor:

Een bedrijf betaalt € 3.000 per maand voor klein reclamebord of zij kunnen € 400 per maand besteden aan leasekosten voor een mooie auto die over dezelfde weg rijdt en bovendien naar het winkelcentrum, het voetbalstadion, vergaderingen, de sportschool en op honderden andere plaatsen komt. Daarbij moeten we niet vergeten dat deze nieuwe vorm van reclame door duizenden ogen extra zal worden bekeken.


U bent al in het bezit van een auto?

Geen probleem. Veel bedrijven betalen tot € 1.800 per maand aan automobilisten die een logo of reclame op hun auto willen plaatsen. Er zijn ook bedrijven die de financiering van uw auto aflossen! U rijdt dan in uw eigen auto en betaalt dus geen aflossing van uw auto! U heeft toch al een auto, dus waarom er niet voor laten betalen!


U weet nu hoe het werkt....

U hoeft enkel nog de bedrijven te vinden die met u in zee willen gaan.
En die zijn er! Veel bedrijven waarderen het dat onze database actueel is, alleen serieuze kandidaten bevat en personen zich niet meermaals inschrijven. Daarom vragen wij een eenmalig inschrijfgeld van 5 Euro voor het opnemen in onze database. Dit vergroot de kans voor u! De geinteresseerde bedrijven raadplegen deze database wekelijks om nieuwe bestuurders te selecteren. Wij hebben contact met zeer veel adverterende bedrijven, die deze gratis auto's weggeven. Maak er dus nu gebruik van!